Jose Mourinho želi dovesti igrača Real Madrida

Unatoč činjenicama da mu je za pogodak trebalo najmanje minuta od svih Realovih napadača, Alvaro Morata se kod Zinedinea Zidanea nije naigrao...
Alvaro Morata zamjena za Zlatana Ibrahimovića

Jose Mourinho traži zamjenu za Zlatana Ibrahimovića koji se teško ozlijedio, a jedan od igrača o kojima ozbiljno razmišlja je igrač Real Madrida, Alvaro Morata.

Neočekivana Ibrahimovićeva ozljedaje pokvarila planove Portugalacu koji sada smatra da bi mu glavni adut u dovođenju napadača Reala trebala biti činjenica da su već surađivali na Bernabeu.

Manchester United neće imati jednostavan posao jer bi Alvara Moratu u svojoj momčadi rado vidio i Antonio Conte, trener Chelsea, a pitat će se svakako nešto i igrač koji će možda radije umjesto prodaje izabrati ostanak i borbu za mjesto u prvoj momčadi.

Morata je sezoni 2014/15 proveo na posudbi u Juventusu, bio je regularan član prve momčadi i sa starom damom osvojio domaće prvenstvo i kup, a zabio je i pogodak u porazu u finalu Lige prvaka od Barcelone.

Nakon uspješne sezone, Real ga je odlučio vratiti, ali pod Zidaneovom trenerskom palicom teško igra jako malo. Unatoč Baleovim izostancima zbog ozljeda i unatoč činjenici da mu je od svih Realovih napadača trebalo najmanje minuta za pogodak...