Iz Intera javljaju: Možemo platiti Ronalda, ali...

"Najbolji igrači žele u najbolje klubove, a mi moramo riskirati, nekad se to isplati, a nekada ne. Juventus je imao sjajan poslovni model"

Inter može platiti Cristiana Ronalda

Interov direktor Piero Ausilio tvrdi da si Inter može priuštiti Cristiana Ronalda, ali da je nemoguće realizirati transfer zbog pravila financijskog fair playa.

"Inter danas ima jako vlasništvo. Novi kineski vlasnici bi bez problema mogli kupiti najslavnijeg igrača svijeta, na primjer Cristiana Ronalda, ali istina je da to ne možemo napraviti zbog financijskog fair playa, koji u obzir uzima razvoj kluba," rekao je direktor kluba Piero Ausilio na predavanju koje je održao studentima na Universita degli Studi u Milanu pa je nastavio:

"To je put za koji je potrebno vrijeme, ideje i menadžment. Moramo imati što je manje moguće grešaka, svakako manje nešto što smo imali sada."

Ausilio je priznao i da je pregovarao s Paulom Dybalom prije nego što je mladi Talijan stigao u Juventus, a onda je otkrio koja je glavna razlika između Juventusa i ostalih klubova u Italiji.