Zidane: Razočarani smo, a penala nije bilo

Vjerujemo da možemo to okrenuti u Madridu. Bili smo bolja momčad u prvom dijelu i trebali smo voditi dva, tri razlike, rekao je vratar Bayerna Manuel Neuer dok je kapetan Bavaraca Philipp Lahm istaknuo:


"Potpuno smo konkrolirali utakmicu u prvom dijelu, ali nismo dobro iskoristili prostor. Crveni karton nas je totalno presjekao."

Trener Bayerna Carlo Ancelotti zaziva sreću.

"Nismo bili efikasni u prvom dijelu, a nije bilo ni sreće. S deset igrača naravno bilo je teže, no bili smo dobri. I dalje imamo šansu, nismo mrtvi. Real je imao bolje prilike, ali imali smo ih i mi. U uzvratu ćemo dati sve od sebe"; rekao je Ancelotti kojeg je tako nadmudrio učenik Zinedine Zidane.

"Malo smo razočarani. Imali smo toliko prilika 11 na deset, ali Neuer je bio poput zida koji nismo uspjeli probiti", rekao je trener Reala pa dodao:

"Slaviti ovdje nije lako, puno smo patili u prvom dijelu, ali vjerovao sam da možemo zabiti i uspjeli smo. Bili smo strpljivi, imali loptu, a kada smo imali igrača više, ipak je bilo lakše."

Prokomentirao je Francuz i kazneni udarac za Bayern.

"Penala nije bilo, ali dogodio se. Da je bilo 2:0, bilo bi puno kompliciranije. Imamo dobar rezultat, no sve je otvoreno."

Objavi komentar

0 Primjedbe