Real Madrid je odigrao pet utakmica bez poraza na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka ove sezone

Real Madrid je jedina momčad koja je ove sezone u Ligi prvaka, utakmicama osmine finala i četvrtfinala  uspjela da pobjedi svaku utakmicu.


Zidaneovi igrači uspjeli su da pobjede Napoli u obje utakmice, prije utakmica sa Bayernom gdje su i tu obje pobjedili. Ostala tri kluba što će igrati u polufinalu Lige prvaka ne mogu se pohvaliti s time.

Atletico Madrid je u 4 utakmice zabilježio dvije pobjede i dva remija, Monaco ima 3 pobjede i 1 poraz i Juventus je zabilježio 3 pobjede i 1 jedan remi.

Real Madrid je neporažen u cijeloj Ligi prvaka ove sezone, što je rekord zajedno sa Juventusom. Oba ova tima su zabilježili 7 pobjeda i tri remija.
Real Madrid pet utakmica bez poraza na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka
Također bijeli nisu ostvarili poraz u svojih pet utakmica na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka.

Od 2011. godine  kada su igrali protiv Barcelone, Real Madrid nije izgubio u ovoj fazi natjecanja. U 2012. i 2014. godini oni su savladali Bayern 2-1 i 1-0.

2013. godine došla je pobjeda protiv Borussie Dortmund 2-0, 2015. godine izvukli su 1-1 protiv Juventusa, prošle sezone pobjedili su Manchester City 1-0 na putu do La Undecime.
Posljednji poraz od Schalkea rezultatom 3-4 na Santiago Bernabeu
Više od dvije godine smo bez poraza na Santiago Bernabeu. Posljednji poraz im je bio od Schalkea u osmini finala Lige prvaka 2015. godine. Od tada bijeli nisu poraženi 13 utakmica kod kuće.

Ostvarili su 11 pobjeda i odigrali dvije utakmice neriješeno. U tih 13 utakmica postigli su 37 golova i primili samo 8 pogodaka. Zaista impresivna statistika Real Madrida.