Zidane uoči El Clasica: "Nismo favoriti, pritisak je uvijek tu i to nije loše. Imamo samopouzdanja."

Pa Bayern je u Münchenu dobio nepostojeći penal, Ramosov autogol je bio iz ofsajda, Vidal je drugi žuti trebao dobiti u 47. minuti..., uzvratio je Luka Modrić.


I dok je Luka Modrić razgovarajući za Sportske novosti naglasio kako se nije čuo s Rakitićem, "ali ćemo se zagrliti i porazgovarati nakon susreta, a nadam se da ću ga tješiti", da će Barci nedostajati Neymar, te da više nije protiv video tehnologije "a Bayern je u Münchenu dobio penal koji nije postojao, Ramosov autogol bio je nakon ofsajda, a Vidal je drugi žuti trebao dobiti u 47. minuti", Zinedine Zidane djeluje vrlo smireno uoči El Clasica (nedjelja, 20.45).

"Ta nam pobjeda neće jamčiti naslov, to su samo tri boda, a ostalo je još sedam utakmica. Bale će biti s nama, odlučit ću sutra hoće li igrati."

"Nismo favoriti, pritisak je uvijek tu i to nije loše. Imamo samopouzdanja."

"Marcelo? Kompletan igrač! I vrlo pozitivan karakter, šaljivac."

"Odlučivat će detalji. Ne znam hoće li Neymar igrati, ne bavim se time. Ne, ne mislim da će Barca biti utučena zbog ispadanja iz Europe, pokazali su puno toga tijekom sezone."

"Ronaldo? Tjelesno i mentalno spreman je za veliku utakmicu. Kao i svi ostali igrači. A energija koju prenosi na momčad je sjajna. A ja ću sutra biti samo jedan od gledatelja, nikako glavni glumac...", zaključio je Realov trener.