Manchester United i Real Madrid spemaju veliki posao

U Španiji više niko ne sumnja, De Gea će braniti za Real naredne sezone. On je čvrsto riješen da se vrati kući, djevojka živi u Madridu, ne može da podnese Englesku i prije svega vrijeme u Manchesteru, pa će ono što je za par sati izmaklo 2015. sada biti realizovano.


Dvije su varijante, Real je spreman da plati 70 miliona eura i postavi novi svjetski rekord za golmane (sadašnji drži Buffon već 15 godina), ali Mourinho bi radije drugu varijantu. On je naciljao trampu u kojoj bi se Toni Kroos ili Raphael Varane preselili na Old Trafford.

Izgleda da je dolasku u United bliži Nijemac koga Mourinho vidi kao idealnog partnera Pogbi, a Florentino Perez je spreman na ovaj transfer, u tom slučaju će Real učiniti sve da dovede Marca Verrattija. Jasno je, nisu mnogo trošili prethodnih ljeta, bili su i pod zabranom, pa spremaju spektakularno ljeto.

Uz novog igrača na sredini, potreban im je štoper, ali i lijevi bek, dok će u slučaju da Alvaro Morata ode, što je izvjesno, dovesti i još jednog napadača. Ali sve kreće od golmana, dugo je De Gea bio opsesija Pereza, i na kraju će se ova priča završiti onako kako se obično završi kad Perez nacilja nekog fudbalera!