Zidane: "Znamo da će biti teška utakmica protiv Valencije"


"Oni igraju puno bolje u posljednje vrijeme i ostvaruju dobre rezultate" dodao je trener Reala o sljedećem protivniku.

Zinedine Zidane  pojavio se na preskoferenciji uoči ligaške utakmice protiv Valencije (Srijeda, 18:45 sati). Analizirao je utakmicu protiv Valencije koja će se igrati na Mestalli:

"Znamo važnost utakmice protiv Valencije, igramo protiv ekipe koja igra mnogo bolje u posljednje vrijeme. Pobjeda bi značila više od tri boda, naporno ćemo raditi  da bi pobjedili."

"Saznat ćemo danas ko će igrati. Bale se osjeća dobro fizički, ali vidjet ćemo još hoće li igrati. James? On igra jako dobro. Sretan sam sa njim i drago mi je što je odlučio ostati u Real Madridu."

"Cristiano može igrati na dosta pozicija u napadu. On je fenomen, ali najdraže mu je igrati na krilu gdje je postigao preko 300 pogodaka. Sa njim je sve u redu i igrat će."

"Odlazak igrača? Ne znamo što će biti na kraju sezone. Isco zna da ga ja volim, sjajan je igrač i ne želim da napusti klub. Pepe? Ne mogu ništa reći u vezi njegove budućnosti, ne pregovaram ja sa njim. Za mene ja važno da ću njega imati do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti."