Pique opet proziva suce da pomažu Realu, Ramos mu odgovorio


Barcelonin branič Gerard Pique opet je, odmah nakon Realove utakmice protiv Villarreala (3:2), bio aktivan (i provokativan) na društvenim mrežama.

On jedanaesterac kojim je Real izjednačio na 2:2 smatra kontroverznim. Manuel Trigueros doveo je žute u vodstvo, Cedric Bakambu zabio i za 2:0, a onda je stigao preokret.

Bale je smanjio, a potom je lopta u ruku pogodila Brunu Soriana i Real je dobio penal. Cristiano Ronaldo pogodio ga je i postao rekorder s najviše golova s bijele točke u povijesti La Lige - 57! Hugo Sanchez ima 56, dok od Barcinih igrača Ronald Koeman ima 45, Luboslav Penev 44, a Leo Messi 43.

"Protiv istih momčadi. 8 bodova. I to je iz madridskih novina, ako ste sumnjali", napisao je Pique, te objavio naslovnice AS-a nakon što je Malagin gol bio nezasluženo poništen, a Ramosu priznat protiv istog suparnika, iako nije smio biti.

A Marca piše da u nedjelju nije bio pebnal za Real, dok je u susretu Villarreala s Barcelonom Bruno igrao rukom, što je trebao biti penal za Barcu.

Vrlo se brzo javio i Sergio Ramos:

"Čudilo bi me da je Messi tako nešto napisao. Ali svi znamo kakav je Piqué..."

Vrlo zanimljiva situacija dogodila se i u 18. minuti utakmice. Igrač Villareala iz kornera je ubacio loptu u šesnaesterac Reala, a Gareth Bale je gurno svog vratara Keylora Navasa koji je pao kao pokošen. Sudac vjerojatno nije vidio situaciju te je zaključio da je Navasa morao srušiti netko od igrača žutih te je svirao prekršaj u korist Reala.

Dodajmo i da je siroti Villarrealov golman Sergio Asenjo ozlijedio ligamente koljena... četvrti put u karfijeri!