Odgađa li se Realova utakmica?


Modrića očekujem idući tjedan, Baleau treba malo dulje, Pepe i James već su se vratili, ali ozlijedio se Lucas...

Real u nedjelju navečer (20.30) gostuje kod Celte, momčadi koja ih je izbacila iz Kupa kralja. No, utakmica bi zbog nevremena mogla biti odgođena.

Naime, snažan vjetar načinio je štetu na stadionu, uništio instalacije na stadionu..., a odluka će biti donešena u nedjelju ujutro.

"Ova bi utakmica morala biti odgođena, zbog sigurnosti!", zagrmio je gradonačelnik Viga Abel Ramón Caballero Álvarez.

"Plan je da nam se svi igrači vrate idući tjedan. Doduše, Bale bi nam mogao nedostajati još malo dulje, s njim treba polakše. Pepe i James već su počeli trenirati, Modrića očekujem idući tjedan", rekao je Zinedine Zidane.

"Pepe je s nama, to je važno, ne razmišljamo što će biti na ljeto. Ali moramo poštovati njegovu odluku, kakva god ona bila, s obzirom na to koliko je dao klubu."

"Neću previše govoriti o Celti, to bi bilo pogrešno, važna je naša igra. Morata? Ne bojim se da razmišlja o odlasku, naravno da svaki igrač želi igrati više, ali on je glavom s nama."

Zadovoljan je trener napretkom Lucasa Vazqueza, ali i on se ozlijedio. Dok o Iscu, koji je navodno odbio produljiti ugovor s Realom, kaže:

"Zadovoljan sam njime, ali znam kakav je igrač i sigurno može i bolje."

Kako Ronaldo i Benzema funkcioniraju u malo drugačijim ulogama, kad je Cristiano u špici?

"Može se dogoditi da zaigramo s dvije špice, a Cristiano je najbolji na lijevoj strani. No, treba nam više njihova doprinosa. Dobro treniraju i samo je pitanje vremena kad će zabiti. Kao trenera, ne zanima me dodaju li se i kako surađuju, važno je da zabiju golove. Zvižduci? Ne, nisu pogodili Cristiana, dobro je..."