Bayern Munchen želi dovesti Jamesa Rodrigueza


Što se tiče ostalih zvjezdanih „pikova“, u ovom trenutku najizglednijim se čini dolazak Pierrea-Emericka Aubameyanga, napadača Borussije Dortmund i Gabona. Ljubav je obostrana, to nije nikakva tajna, međutim, pitanje je samo je li Real spreman dati Borussiji ono što Nijemci traže, a to je 80 milijuna eura.

Da bi doveo nove zvijezde, Real će morati nekoga i prodati. Proširila se glasina kako je Carlo Ancelotti zakucao na vrata Pereza i zatražio da mu prepusti Jamesa Rodrigueza. Talijan visoko cijeni Kolumbijca, koji je upravo u njegovoj eri stigao na Santiago Bernabeu.

Perez i Ancelotti ostali su u dobrim odnosima, što nije nebitna stavka, no nogomet je prije svega posao i ostaje pitanje je li Bayern spreman isplatiti Realu koliko traži za Rodrigueza. Perez navodno i dalje ne odustaje od 60 milijuna eura, a to je svota koju će jako teško dobiti.

Neizvjesno je i što će biti s Karimom Benzemom i Alvarom Moratom. Benzema je na udaru navijača zbog loše forme, a Morata je nezadovoljan statusom, osjeća se prevarenim i navodno želi otići. Slična situacija je i s Iscom, koji također nije zadovoljan minutažom. Jasno je da su odlasci i dolasci novih igrača usko povezani pa je stoga i rasplet priče oko pojedinih igrača prilično neizvjestan.

Objavi komentar

0 Primjedbe