Ronaldo najbolji, Modrić drugi igrač turnira! Cristiano poručio: Od mene uvijek očekujte više


Ronaldo je nakon utakmice proglašen najboljim igračem turnira te je primio nagradu Zlatnu loptu, Modrić je osvojio Srebrnu loptu, a Shibasaki broncu

Real Madrid je pobijedio u finalu Svjetskog klupskog prvenstva Kashimu s 4:2 (2:2), a tri pogotka za preokret je postigao Cristiano Ronaldo.

"Jako smo željeli osvojiti ovaj trofej kako bismo godinu završili na najbolji mogući način. Sretni smo," rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice za TVE.

"Imao sam impresivnu godinu, godinu iz snova. Uopće nisam očekivao ovako nešto. Bio je ovo sretan tjedan za mene. Nakon osvajanja Zlatne lopte zabio sam tri pogotka u finalu, osvojio novi trofej s Realom..."

"Od Cristiana uvijek možete očekivati više. Moram zahvaliti i svim suigračima jer bez njih ne bih uspio osvojiti ovoliko pojedinačnih nagrada."

"Ovo je bila nevjerojatna godina za nas, ali ne možemo se sada opustiti. Čekaju nas domaće prvenstvo, Liga prvaka, Kup kralja."

Ronaldo je nakon utakmice proglašen najboljim igračem turnira te je primio nagradu Adidasovu Zlatnu loptu, Luka Modrić je osvojio Srebrnu loptu kao drugi najbolji igrač u Japanu, a brončana nagrada je pripala Gaku Shibasakiju koji je u finalu postigao dva pogotka.

Objavi komentar

0 Primjedbe