Udarna vijest danas u pojedinim engleskim medijima jeste upravo ova. Svi znamo da Wenger zajedno sa upravom kluba sprema nove ugovore za Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza. Njih dvojica su glavne zvijezde ekipe, najskuplji igrači u ovom sastavu, neko od koga mnogo toga zavisi.


Ipak, Arsenal će imati velikih problema da ih zadrži, a posebno se misli na Mesuta Ozila. Naime, kako javlja nemački "Bild", Mesut Ozil ima želju da se vrati u Real Madrid kako bi ponovo bio na okupu zajedno sa Sergiom Ramosom, njegovim velikim prijateljem. Ukoliko dođe do ponude, on će je, navodno, veoma teško odbiti.

"Thefootballaddict" piše da je Mesut Ozil odbio prvu ponudu ugovora Arsenala, ali detalja u vezi novog ugovora nema. Mesut Ozil ima ugovor do 2018. godine, a ima dvije želje, to je da dobije broj 10, kao i povećanje plate na preko 200 hiljada funti. Pored toga, želi da bude u šampionskom timu, tako da će dosta toga zavisiti i od rezultata ove ekipe u narednom periodu. Za sada, ide sve po planu.

Mi bismo rekli da su šanse da će Ozil ostati u Arsenalu poprilično velike, čak i da je tačna informacija da je odbio novi ugovor.

Kakvo je vaše mišljenje?