Velik. Najveći. Ponavljao je predsjednik Amerike te dvije riječi.

Samo ovog puta predsjednik Amerike, Donald Trump, nije govorio kako Amerika radi na državnoj i globalnoj razini.

Umjesto tog, govorio je o Cristianu Ronaldu za vrijeme sastanka s portugalskim predsjednikom Marcelom Rebelom de Sousom u Bijeloj Kući.

 "... Oni kažu da je to najveći igrač ikad." - rekao je Trump, gdje se osvrnuo na debate po cijelom svijetu o tom tko je bolji između Portugalca i igrača Barcelone Lea Messija. Na kvalitete igrača Real Madrida podsjetio ga je sam predsjednik Portugala.

Ronaldo je za sada vrlo impresivan na Svjetskom Prvenstvu jer bilježi 4 pogotka u 3 utakmice, te je prošao skupinu B zajedno sa Španjolskom.

Sutra će njegov Portugal u osmini finala odmjeriti snage protiv Suarezovog Urugvaja i tu će se vidjeti koliko je Portugal spreman za pohod prema naslovu.

 "Pa recite mi koliko je dobar taj igrač? Jeste li impresionirani?" - pitao je Trump.

 "Izuzetno sam impresioniran. On je najbolji igrač na svijetu." - odgovorio je de Sousa, te je dodao da cijeli svijet ima beneficije od Svjetskog Prvenstva.

RONALDO ZA PREDSJEDNIKA
Kako Trump navodi, njegov mlađi sin Barron, koji igra za DC United zna sve o njemu.

 "Zanima me, hoće li Cristiano ikada kandidirati za predsjednika protiv tebe?" - pitao je Trump de Sousu. "No on ne bi pobijedio. Znaš da ne bi pobijedio?" dodao je.

I nakon kraće pauze od par sekundi, de Sousa je uhvatio predsjednika Amerike za ruku i poručio mu: "Pa Predsjedniče, da znate moram Vam nešto reći. Portugal nisu Sjedinjene Države. Tamo je to malo drugačije."

Ako žele gledati Ronalda na Svjetskom Prvenstvu (Trump i njegov sin) morat će se požuriti jer čisto sumnjamo da će 2026. godine kada će Amerika zajedno s Meksikom i Kanadom ugostiti Svjetsko Prvenstvo Ronaldo igrati za Portugal.