Sljedeća sezona za Real Madrid počela je netom 10 minuta nakon što su osvojili trofej Lige Prvaka.

I na sveopće iznenađenje i Gareth Bale i Cristiano Ronaldo za medije su izjavili kako nisu sigurni da će i naredne sezone igrati u Real Madridu.

I odjednom je Perez usred slavlja nove titule i podviga svjetskih proporcija morao nekako izmudrovati situaciju s dva vruća krumpira.

I tako je umjesto slavlja Perez morao početi smišljati plan  s kojim će riješiti ovu vrlo neugodnu situaciju.

Ako pogledamo ovog Pereza i onog Pereza koji je prvi put uzeo klub u svoje ruke prije 18 godina uočit ćemo dvije razlike. Ovaj sada je mnogo ciničniji i smireniji u odnosu na onog prvog.

Na pitanje novinara kako komentira izjavu Ronalda, Perez je rekao: "On ima ugovor s klubom."

Veliku buru je izazvala baš ova Ronaldova izjava:
 "Bilo je jako lijepo igrati za Real Madrid i tokom sljedećih dana dat ću odgovor svojim pratiteljima, a oni su uvijek bili na mojoj strani." - rekao je Portugalac za BeIN Sports.

I onda je iskočio Bale, rekli bi neočekivani heroj, koji je postao prvo ime finala Lige Prvaka u Kievu.

Ušao je pola sata prije kraja utakmice, ali je uspio unutar tih 30-ak minuta riješiti pitanje pobjednika s dva spektakularna pogotka.

 "Očigledno je da moram igrati više. Na početku sezone sam pretrpio ozljedu." - rekao je i Velšanin za BT Sport, pa nastavio: "No to je trajalo tek 5 tjedana i otad se osjećam dobro, tako da sam razočaran što ne igram više."

 "Sada ću morati sjesti sa svojim agentom i razgovarati o svojoj budućnosti."

Sada Real Madrid, s Perezom na čelu, ne samo da mora brinuti o tom kako će održati igrače dovoljno gladnima nakon 3 uzastopne titule Lige Prvaka.

Moraju sada uvjeriti dvije glavne zvijezde, dva najbolja strijelca da ostanu u ekipi. Nadajmo se da to žele obje strane.