Real Madrid je u utorak napravio sjajan posao u Torinu pobijedivši Juventus s 3:0, a Kraljevski klub je vjerojatno tako osigurao i prolazak u polufinale. No, znamo da se Juventus neće predati i na Santiago Bernabeuu ćemo gledati još napetiju utakmicu u kojoj će gosti pokušati zabiti barem tri gola.

U toj utakmici zbog kartona nećemo gledati kapetana, Sergija Ramosa što je ogroman udarac za Zidaneovu ekipu. Mi Vam u kratkoj analizi donosimo neke od opcija koje bi Francuz mogao iskoristiti da zamijeni Sergija.

Vallejo, kao prirodna zamjena

Nekako najrealnije je za očekivati da će dvojac u obrani Real Madrida činiti Vallejo i Varane, s obzirom da zbog ozljede nema ni Nacha. Vallejo bi tako debitirao u Ligi prvaka, a Zidane bi se baš mogao odlučiti na njega jer je odigrao jako dobro zadnju ligašku utakmicu protiv Las Palmasa. Ipak, najveći problem kod njega je neiskustvo što bi Juventusovi napadači mogli iskoristiti protiv nas.

Casemiro 

Još jedna alternativa za Ramosa može biti Casemiro. No, ne znam koliko je pametno micati Brazilca iz sredine terena kada će Juventus loviti zaostatak od tri gola. Međutim, on nekako ima prednost ispred Valleja jer je koliko-toliko iskusniji od Španjolca.

Igra s tri u obrani

Ovo je vjerojatno zadnja opcija o kojoj razmišlja Zidane, ali je moguća. U ovom slučaju, iza bi igrali Varane, Vallejo i Casemiro, dok bi Marcelo i Carvajal bili na krilnim pozicijama.