Dovođenje Neymara je postalo prioritet Real Madrida i čini se da je taj scenarij trenutno bliže nego ikada, ako je za vjerovati medijima. Brazilac je spreman zaigrati u bijelom dresu od iduće sezone, ali treba se zapitati, kakva će biti njegova uloga u ekipi?

Ideja je da on iduće sezone igra s Cristianom, a naša "sedmica" bi tako i dalje bila glavna u svlačionici i na terenu. No, Neymar ne bi imao ništa manju ulogu od Cristianove. On bi samo zamijenio Garetha Balea, tj. morao bi pristati na manju plaću.

Ne treba niti sumnjati u to da će se buduća Zlatna lopta dobro uklopiti u Real Madridu, odnosno u svlačionici među ostalim suigračima. Znamo za njegov dobar odnos s Cristianom i Ramosom, a tu su još i njegovi sunarodnjaci, Marcelo i Casemiro. Tko zna, možda će oni ovog ljeta odigrati i veliku ulogu u njegovom transferu.

No, jedno nikako ne treba zaboraviti, Real Madrid nije niti PSG niti Barcelona. Neymar će dobiti tretman zvijezde, što on i zaslužuje, ali on neće imati neke povlastice ili biti veći od kluba, jer to nema nitko, pa čak ni Ronaldo. To je uvjet Brazilcu kojeg on mora prihvatiti ako želi ispuniti svoj dječački san, da zaigra za najveći klub na svijetu.