Eden Hazard se u posljednje vrijeme ne slaže sa svojim trenerom Antoniom Conteom. Talijan ga u posljednje vrijeme forsira na poziciji "lažne devetke" što Belgijancu i ne leži najbolje. Znamo da je njegova prirodna pozicija lijevo krilo. A mediji u Engleskoj vjeruju da takvo ponašanje Chelseajevog trenera tjera napadača u Real Madrid.

U Londonu strahuju da bi njihov najbolji igrač na ljeto mogao otići u redove Real Madrida, a slično misli i bivši napadač "plavaca" Tony Cascarino koji je u svojoj kolumni za The Times napisao:

"Najveća šteta koju Conte radi Chelseaju je ta što stavlja Hazarda na poziciju klasičnog napadača. Igrač će htjeti otići, pogotovo ako želi osvojiti Zlatnu loptu nekada. Uz to Hazardu vjerojatno smeta njegov obrambeni stil igranja", kaže Cascarino.

Cascarino je siguran u to da Real Madrid mora uvjeriti Belgijanca da dođe u njihove redove i obećati mu da će postati najbolji: "Hazardov idol je Zidane. Ako Conte ostane trener u Londonu, zašto ostati ako vas Real Madrid želi?"