Nakon poraza PSG-a od Real Madrida (3-1) u Ligi prvaka na stadionu Santiago Bernabeu, Neymar je postao uvjeren da je njegova budućnost u Madridu.



Neymar je se samo nasmiješio kada su ga pitali o njegovoj budućnosti.

Na Santiago Bernabeu je stigao da navijačima predstavi svoj nogomet i da sve uvjeri da će se vratiti u Španjolsku, ali ne u Barcelonu nego u Real Madrid.

Dok nije bio tako utjecajan koliko su mnogi očekivali, bilo je bljeskova sjajnosti i spektakularne vještine.

Sve geste koje je bivša zvijezda Barcelone dobila tijekom svog boravka u Španjolskoj bila su pozitivna, a one koji su ga jednom vidjeli kao neprijatelje sada su ga pozdravljali s osmijehom i zagrljajima, pokušavajući da se osjeća kao kod kuće.

Ako Neymar ima bilo kakvih preostalih rezervi o tome kako će biti primljen kao najnoviji Galacticos od doba Florentina Pereza, tada će ih sanjarsko iskustvo ukinuti.

Real Madrid zna da je Neymar njihov cilj, on je izabran za njihovo najveće pojačanje i ovaj će transfer biti jako težak da se odradi.

Mnogi vjeruju da neće doći do 2019. godine kada će se francuski klub složiti s prodajom. Ovo je sada stvar ponosa PSG-a i njihovog vlasnika, a na svijetu nema ni jedne figure koja bi ih mogla uvjeriti da prodaju ako smatraju da bi njihov projekt mogao izgledati slabo i neprivlačno.


Paris Saint-Germain je prethodno bio zainteresiran za Cristiana Ronalda, međutim, sve je manje vjerojati za odlazak Portugalca, tako da neće biti dio ovog posla.

Valja istaknuti da ni Neymar, ni Ronaldo ne vide kako je nemoguće da mogu dijeliti pozornicu u Madridu.

Iako cirkus oko potencijalnog transfera i dalje raste, PSG-ov trener, Unai Emery ima veće probleme.

Španjolac je bio bijesan na službenoj utakmici u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u srijedu, ali ispadanje iz ovog turnira u ovoj fazi gotovo sigurno će ga voditi prema otkazu.