PSG je u derbiju kola s 3:0 pobijedio Marseille na Parku prinčeva, ali ostaje gorak trag nakon ove pobjede jer su Parižani ostali bez Neymara koji se ozlijedio.

Prednost PSG-u je donio Mbappe u desetoj minuti igre, a drugi pogodak je bio autogol Rolanda na koji ga je natjerao Neymar.

Neymar je u 55. minuti asistirao Cavaniju za 3:0, a uslijedile su tri zamjene kod domaće momčadi. Zbog toga Unai Emery nije mogao mijenjati Neymara koji se ozlijedio u 77. minuti. Riječ je o povredi članka kojeg je iskrenuo u nezgodnom duelu s gostujućim veznjakom Bounom Sarrom, a s terena je iznešen u suzama i rukama na glavi. Pitanje je koliko je teška njegova ozljeda, ali ona bi mogla stvoriti probleme PSG-u uoči uzvratnog susreta u Ligi prvaka protiv Real Madrda koji ih čeka za deset dana.

Ipak, danas iz Pariza nam stižu ohrabrujuće vijesti. Naime, povreda članka nije toliko teška, kako se u prvi mah mislilo, te bi Brazilac trebao biti spreman za nastup protiv Reala.

"Neymar će biti u mogućnosti pomoći saigračima u revanšu protiv Reala", poručio je trener Unai Emery i tako razveselio navijače PSG-a koji se nadaju preokretu protiv Kraljeva nakon što su u Madridu izgubili sa 3:1. Izgledno je da će sjajni napadač propustiti duel polufinala Liga kupa Francuske protiv Marseillea u srijedu.