Čini se kako transfer Belgijca visi u zraku. 

Zidane mora obećati jednu stvar 


Real Madrid mora nekako odgovoriti Barceloni na njezina pojačanja, a čini se kako Florentino Perez sprema udovoljiti želji Zidanea, no samo ako ovaj obeća jednu stvar.

Dolazak do finala Lige Prvaka. Da, to je uvjet koji Zidane mora ispuniti ako Eden Hazard dođe u Real Madrid. 

Istina je kako Zidane cijelo vrijeme u medijima govori kako ne želi nikog u momčadi, a onda kaže kako je sve moguće od 31.01.

Eden se već duže vrijeme nalazi na radaru Real Madrida, a ranije je i njegov otac govorio kako su spremni čekati ponudu Los Blancosa.

O Hazardu se priča kao o jednom od najbolji igrača engleske lige u posljednjim godinama. 

2015. godine osvojio je nagradu za najbolje igrača u sezoni, a prošle sezone je izabran od navijača za najboljeg igrača londonskog kluba.

Eden je i ove sezone nastavio s dobrom formom. 27 godina star krilni napadač ove sezone je upisao 9 golova i 8 asistencija.

On želi otići i to nije tajna, ali zato čelnici Chelsea-ja očajnički žele Hazarda i dalje u svojoj ekipi i nude mu basnoslovne cifre u pogledu plaće samo kako bi ostao na Stamford Bridgeu.

Neki od španjolskoh medija govore kako je transfer blizu realizacije i kako će Hazard od nama narednog ljeta nositi dres Real Madrida.

Govori se kako je Perez rekao Zidaneu da ako dođe ove sezone do finala Lige Prvaka, može računati na Hazarda od početka naredne sezone.

No na putu do tog ostvarenja, sljedeći mjesec Los Merenguesima na putu u osmini finala stoji PSG.

Emeryjeva ekipa je prošlog ljeta u svoje redove dovela Kyliana Mbappea i Neymara. Ti transferi bi trebali francuskom klubu omogućiti osvajanje Lige Prvaka, to je njihova glavna želja.

Real Madrid je pak ekipa, koja je osvojila ovo prestižno i najelitnije nogometno natjecanje dva puta u posljednje dvije godine, ali ovako loša forma svakako zabrinjava njihove navijače, koji strahuju da bi njihov klub na kraju sezone mogao ostati bez medalja ako se nešto drastično ne promijeni.