Ovo će navodno biti ponuda, dva kluba su već jednom srušila svjetski rekord. Da li je ova ponuda baš realna, mnogi će reći da nije...
Real Madrid želi dovesti igrača Tottenhama

Kako javljaju španski mediji, Florentino Perez planira kupovinu napadača sljedećeg leta i iako mnogi tipuju na Pauloa Dybalu , Juventus je već poručio da ni po cijenu svjetskog rekorda neće pustiti Argentinca narednog ljeta.

Zbog toga se Real Madrid navodno okrenuo starom partneru, Tottenhamu. Već su učestvovali u rušenju rekorda kada je Bale stigao na Santiago Bernabeu, sada je meta Harry Kane.

On može da igra i umjesto Ronalda i u tandemu sa Benzemom i kao najistureniji napadač. U Madridu procjenjuju pošto su ispustili Mbappea da je od mlađih napadača on najisplativija investicija.

Koliko bi koštao Englez? Suma djeluje neverovatno, mogla bi da ubijedi Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama.
Da li je realna cijena Harryja Kanea?

Naime, Perez je spreman da plati 200 miliona eura za Kanea. Na ruku mu ide to što i pored svih golova, Tottenham bi se radije odrekao Kanea, nego Dele Allija oko koga imaju namjeru da grade tim i da ga učine najplaćenijim fudbalerom Tottenhama u historiji.

Vidjet ćemo šta će se dešavati tokom ljeta, Levy je tvrd pregovarač, ali bi sa 200 miliona eura svakako Mauricio Pochettino imao novu priliku da renovira i pojača tim, ali i da nađe zamjenu za sjajnog napadača.

Ali, sumnjamo da bi Real Madrid baš za Kanea dao toliko novca, to je previše. Milimo da čak za njega ne bi Perez izdvojio ni 100 milina eura.