Kakav bi tek ovo transfer bio ovog ljeta, ali male su šanse za to...

Male su šanse da Real Madrid dovede Zlatana Ibrahimovića jer ima 36 godina

Da li je moguće da Zlatan Ibrahimović zaigra za Real Madrid u 36. godini?

Mediji su danas objavili da je to moguće ukoliko se vaš agent zove Mino Raiola.

Španski mediji prenijeli su bombastičnu vijest za sve ljubittelje nogometa, Mino Raiola je ponudio Zlatana Ibrahimovića Real Madridu, kao zamjenu za igrača koji odlazi, Alvara Moratu.

Zlatan Ibrahimović je postao slobodan igrač jer je Manchester United odlučio da ne produži ugovor sa njim zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Zlatan se uspješno oporavlja, pretpostavlja se da će na teren moći izaći tek u januaru, a njegov agent Mino Raiola pokušava dogovoriti transfer sa Florentinom Perezom u Real Madrid.

Zlatan se uspješno oporavlja, a njegov menadžer traži 10 miliona eura platu

Raiola zahtjeva platu od 10 miliona eura za iskusnog Šveđanina, ali je jasno da Florentino Perez neće pristati na to, iako je u mogućnosti da ga dovede besplatno.

Zinedine Zidane će morati da dovede napadača, jer je jasno da će Alvaro Morata otići u Manchester Unitedd, ali je pitanje da li trener Reala želi u klubu imati Ibrahimovića.

Ovo može da bude dobar posao za Real Madrid i sa marketinške strane, pošto je poznato da je Ibrahimović magnet za prodaju dresova.

Ukoliko potpiše za Real Madrid, Ibrahimović će se kraljevski oprostiti od svoje bogate karijere.

Podsjetimo, ovo ne bi bila jedina bomba ovog ljeta u Madridu, jer bi i Gareth Bale mogao da bude dio senzacionalne trampe.